Bezorgkosten van Mum2Mum producten

Vanaf 20,- in Nederland en vanaf 30,- in België GRATIS BEZORGD.

Wij bieden de meest complete bezorgmogelijkheden aan die er zijn. U kiest zelf het servicelevel. Onze kassa berekent automatisch de verzendmethodes en kosten. Alle verzendmogelijkheden:

 

Reguliere pakket zending volgende werkdag, Levering aan huis.

logo pakketje

  

Wij rekenen voor orders boven de € 20,00 geen verzendkosten voor reguliere verzending naar Nederland en België. Mocht je met de order onder de € 20.00 blijven, dan hanteren wij zeer scherpe prijzen. Orders die als pakket worden verzonden, worden (afhankelijk van je keuze) door PostNL, DHL of DPD gebracht en zijn verzekerd tegen schade en verlies.

Bestellingen met een verre bestemming worden meestal met PostNL verzonden (we kijken welke het best past). Bij PostNL zendingen houden we de vastgestelde PostNL tarieven aan.

Als u de verzendkosten van een bepaald artikel naar het buitenland wilt weten, gelieve per mail contact met ons op te nemen voor een snelle offerte. Alle extra diensten zoals morgen/middag/avondlevering of zaterdag, zaterdagmorgen of avondlevering staan tegen meerprijs in in de kassa (mits mogelijk). Heeft u vragen over bezorging, chat, bel of mail met naar ons (0736892171).

 

Zelf ophalen bij een DHL punt in Nederland

Alleen voor kleine artikelen kun je ook kiezen om uw pakket zelf op te halen bij een DHL service punt. Het pakket is ongeveer 1 à 2 werkdagen onderweg. Je ontvangt automatisch een email of SMS als het pakket is aangekomen.