Bandana Wonder Slabben

Bandana Wonder Slabben

De Mum2Mum Bandana slab is ideaal om de hele dag aan te hebben, bijvoorbeeld bij baby’s die veel kwijlen. Geschikt voor kinderen van ongeveer 4 maanden t/m 3 jaar.

Je kunt maximaal het aantal slabben per kleur bestellen dat voorradig is. Daarbij geldt: OP=OP. Vandaar de speciale prijzen!

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Toepassing Mum2Mum bandana’s

Een Mum2Mum bandana wonder slab is een handige slab als je kindje veel kwijlt. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als er een tandje doorkomt. De bandana is een niet echt lange slab die wat gedrapeerd om het nekje heen zit. De bandana’s zijn in allerlei stoffen prints verkrijgbaar en heten dan de fashion Bandana’s, zoals in stoere printvarianten, met een lief patroontje én in effen velours.  Als tandjes gaan door komen produceren kinderen meer slijm. Het hort erbij, maar het zorgt wel vaak voor natte kleding. En natte kleding zorgt weer voor een geïrriteerde huid. Dat kun je dus allemaal voorkomen door je kindje een Mum2Mum bandana om te doen.

Materialen Mum2Mum Bandana’s

De Mum2Mum Fashion bandana’s hebben een speciale stof in het midden van de bandana die geen vocht doorlaat. Die laag zie je dus niet met het blote oog, omdat er aan beide zijden een andere laag overheen zit. (1 Kant katoenen stof, andere zijde velours stof) De effen Mum2Mum bandana’s hebben een nylon achterzijde. Katoen ademt en is een natuur product. Wel zo fijn als je kindje de bandana lang om heeft.

Gebruiksgemak Mum2Mum bandana’s

Door de vorm van de Mum2Mum bandana wonder slab zal deze niet gauw in de weg zitten bij je kindje. Deze kan vrolijk doorgaan met kruipen en lopen, zonder last te hebben van de bandana. De Mum2Mum bandana’s hebben meerdere drukknopjes, zodat je de maat aan de nek van je kindje kunt aanpassen. De Mum2Mum fashion bandana’s zijn aan 2 kanten te gebruiken, zodat ze extra lang meegaan, voordat ze gewassen moeten worden. (Dat komt dan weer door dat ondoordringbare laagje tussen de 2 stoflagen van de bandana.)

Andere Mum2Mum Slabben

Mum2Mum heeft naast de fashion bandana’s en de velours bandana’s nog andere typen slabben:

Mum2Mum Baby Wonder Slab

Babyslabben zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De maat groeit in principe met de grootte van je kind mee. Zo zijn er mini slabbetjes voor de pasgeborenen tot ongeveer 6 maanden. Als je een flesje melk geeft, is een zo'n kleine slab (Mum2Mum Baby Wonder Slab) vaak voldoende.

Mum2Mum Standaard Wonder Slab

Daarna komt de Mum2Mum standaard wonder slab die je kunt gebruiken tot ongeveer 2-3 jaar. Deze baby slabben zijn bedoeld als kinderen al vast voedsel krijgen. De lengte van de slab is langer, maar ook de breedte van de nekomvang is groter dan bij een 1e baby slab.

Mum2Mum Lange mouw Slabben

Is je kindje toe aan zelf eten, dan is het handig om een Mum2Mum slab lange mouw te gebruiken. Als je kindje toe is aan het eten van vaste voeding is een slab ontzettend handig om de kleding van je kindje te beschermen. De slab hangt mooi voor de kleding en beschermt zo de voorzijde. Dat is de werking van de gewone slabben. Echter, een slab met mouwen doet meer. Deze beschermt, tja de naam zegt het al, ook de mouwen van je kindje. Als ze zelf mogen leren eten, gaat dat niet direct helemaal goed. Ze zitten met de handjes in het eten, vegen per ongeluk wat van tafel af etc. Het kan soms best een kliederboel worden…  De mouwen van de Mum2Mum slab met lange mouw zijn gemaakt van zachte nylon die niet doorlekt en dus worden de armen en/of kleding niet nat en vies. De mouw sluit af met elastiek bij de pols, zodat de hele arm beschermd is. Er zijn 2 maten slabben met lange mouw, aangepast naar de leeftijd. Mum2Mum Slab lange mouw geschikt voor 6-18 maanden en 18-36 maanden. Een slab met lange mouw beschermt de kleding van je kindje, maar vooral geeft het je kindje de vrijheid om zelf te leren eten!