Wonder Slabben met mouwen

Wonder Slabben met mouwen

Is je kindje toe aan zelf eten, dan is het handig om een Mum2Mum slab lange mouw te gebruiken. Als je kindje toe is aan het eten van vaste voeding is een slab ontzettend handig om de kleding van je kindje te beschermen. De slab hangt mooi voor de kleding en beschermt zo de voorzijde. Dat is de werking van de gewone slabben. Echter, een slab met mouwen doet meer. Deze beschermt, tja de naam zegt het al, ook de mouwen van je kindje. Als ze zelf mogen leren eten, gaat dat niet direct helemaal goed. Ze zitten met de handjes in het eten, vegen per ongeluk wat van tafel af etc. Het kan soms best een kliederboel worden…  De mouwen van de Mum2Mum slab met lange mouw zijn gemaakt van zachte nylon die niet doorlekt en dus worden de armen en/of kleding niet nat en vies. De mouw sluit af met elastiek bij de pols, zodat de hele arm beschermd is. Er zijn 2 maten slabben met lange mouw, aangepast naar de leeftijd. Mum2Mum Slab lange mouw geschikt voor 6-18 maanden en 18-36 maanden. Een slab met lange mouw beschermt de kleding van je kindje, maar vooral geeft het je kindje de vrijheid om zelf te leren eten!

Je kunt maximaal het aantal slabben per kleur bestellen dat voorradig is. Daarbij geldt: OP=OP. Vandaar de speciale prijzen!

Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Materiaal Mum2Mum Slab Lange Mouw

De Mum2Mum Slab Lange mouw slabben een zachte katoenen velours voorzijde en een nylon achterzijde. Katoen ademt en is een natuur product. Wel zo fijn als je kindje de Mum2Mum lange mouw Slab om heeft.

Voor elke fase is er een andere Mum2Mum slab.

Mum2Mum Baby Wonder Slab

Babyslabben zijn in verschillende maten verkrijgbaar.Zo zijn er mini slabbetjes voor de pasgeborenen tot ongeveer 6 maanden. Als je een flesje melk geeft, is een zo'n kleine slab (Baby Wonder Slab) vaak voldoende.

Mum2Mum Standaard Wonder Slab

Daarna komt de Mum2Mum standaard wonder slab die je kunt gebruiken tot ongeveer 2-3 jaar. Deze baby slabben zijn bedoeld als kinderen al vast voedsel krijgen. De lengte van de slab is langer, maar ook de breedte van de nekomvang is groter dan bij een 1e baby slab.

Mum2Mum Bandana Wonder Slab

Krijgt je kindje tandjes, dan is een bandana erg fijn om te gebruiken. Dat ziet er niet zo als een grote slab uit, maar vangt wel speeksel op. En kan de hele dag gedragen worden. Door de vorm van de bandana zal deze niet gauw in de weg zitten bij je kindje. Deze kan vrolijk doorgaan met kruipen en lopen, zonder last te hebben van de bandana. De Mum2Mum bandana’s hebben meerdere drukknopjes, zodat je de maat aan de nek van je kindje kunt aanpassen. Ook zijn de Fashion Bandana’s aan 2 kanten te gebruiken, zodat ze extra lang meegaan, voordat ze gewassen moeten worden. (Dat komt dan weer door dat ondoordringbare laagje tussen de 2 stoflagen van de bandana.)

De Mum2Mum slabben zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt om langdurig te gebruiken. Wil je er een paar tegelijk aanschaffen? Dan hebben we leuke actiepakketten voor je. Deze staan in de rubriek actiepakketten.